info@tamtraco.hu, ajanlat@mintaszallito.hu +36 70 613 7666, +36 70 636 8863

Nemzetközi mintaszállítás

 

Cégünk az elmúlt években piacvezető szereplővé nőtte ki magát bizonyos típusú egészségügyi minták szállítása terén. Logisztikai tevékenységünk nagyobb részben Magyarország területén zajlik, emellett az utóbbi időben egyre több megbízást kapunk külföldről.

 

Szolgáltatásunk hiánypótlónak számít az ágazatban, mivel az egészségügyhöz, egészségmegőrzéshez speciálisan kapcsolódó, államilag nem támogatott logisztikai tevékenység, s így határainkon túl is versenyképes és minőségi szolgáltatást tesz elérhetővé. Folyamatosan növekszik azoknak a száma, akik ugyan külföldön vállaltak munkát illetve alapítottak családot, mégis Magyarországon kívánják biztonságban tudni az egészségük megőrzése szempontjából kulcsfontosságú mintákat. A TamTraCo szolgáltatása szakszerű, biztonságos és költséghatékony megoldást jelent számukra. 

 

A szállítás során különféle körülményeknek kell megfelelni, ezek közül a hőmérséklet illetve az idő tényezője számít a legfontosabbnak – így a nemzetközi mintaszállítás (határon túlról, illetve határon túlra) a legtöbb esetben tulajdonképpen sürgősségi szállítást jelent. Éppen ezért minden esetben megbízóink rendelkezésére áll 24 órás telefonos ügyfélszolgálatunk az év minden egyes napján, mi pedig a bejelentést követő 45 percen belül elindítjuk a transzportot. A nemzetközi szállítási folyamat pontosan dokumentált, nyomonkövethető.  

 

Miért a TamTraCo? 

Történjen Magyarországon, Németországban vagy Svájcban, egy minden bizonnyal megterhelő beavatkozás, mintavétel vagy szülés után nem ügyfeleinket terheli a papírmunka illetve a logisztika – hiszen a szállításhoz kapcsolódó szervezést és lebonyolítást teljes egészében mi intézzük. Egyeztetünk a küldő és fogadó intézményekkel, ütemezzük a szállítmányokat; de még fontosabb, hogy az idő- és hőmérséklet-érzékeny minták megfelelő helyre juttatását mindig a minőség biztosításával összhangban végezzük. A nemzetközi mintaszállítás esetében ráadásul megkíméljük ügyfeleinket a nagy csomagküldő cégek expressz költségeitől, a több kézen átfutott ügymenettől, és az esetleges nem kellően körültekintő küldeménykezelési hibák lehetőségétől. Szállítást végző munkatársunk az elejétől a végéig szakszerűen menedzseli a folyamatot, melyről ügyfeleink valós idejű tájékoztatást is kaphatnak.   

 

Szabályozás 

A biológiai minták szállítása szigorúan szabályozott hazánkban és külföldön egyaránt, így ezen alapvetések ismerete és betartása elengedhetetlen, hiszen a biztonságos szállítás és folyamatos minőség fenntartása csak így valósítható meg maradéktalanul. A TamTraCo főként a „B” kategóriájú biológiai anyagok szállításával foglalkozik. Amellett, hogy valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezünk, kiemelt figyelmet fordítunk kollégáink szakképzésére, ezen felül rendelkezünk egy speciálisan a szállított anyagra kiterjedő raktér és vállalkozói felelősségbiztosítással is, mely érvényes itthon és külföldön egyaránt.

 

Havonta átlagosan 300 csomag teljeskörű koordinálását végezzük Magyarországon és külföldön egyaránt, legyen az őssejtszállítás, diagnosztikai minták vagy fagyasztott embriók szállítása intézetváltáskor. Működésünk során eddig több, mint 10.000 minta szállítását végeztük el hibamentesen. A körülményekre érzékeny biológiai minták szállítása terén szerzett többéves tapasztalatnak köszönhetően felkészültünk az egészségügyi logisztikában jelentkező valamennyi kihívásra. Magán megbízóink felmerülő igényei alapján egyedi konstrukciót alkotunk, hogy megtaláljuk a megfelelő megoldást. Amennyiben kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal! 

 

Mintaszállítási igények bejelentésére fenntartott telefonszámaink:
+36 70 613 7666, +36 70 636 8863

Tamás Imre