info@tamtraco.hu, ajanlat@mintaszallito.hu +36 70 613 7666, +36 70 636 8863

A TamTraCo Kft. fő profilja a belföldi és külföldi humán biológiai minta szállítás. A nagy csomagszállító cégekkel ellentétben a csomagfelvétel és leadás ideje nálunk nem behatárolt. A megbízó igényei alapján a szállítási időszak független a Magyar és/vagy külföldi munkaszüneti- és ünnepnapoktól. A szolgáltatás rugalmasságát biztosítják az ország több pontján létrehozott kiindulási pontok. Jelenleg budapesti, debreceni illetve pécsi indulással tudjuk kiszolgálni ügyfeleink igényeit, ám a megbízó kívánságára az ország bármely részén lehetőségünk van újabb kiindulási pontok beiktatására. Cégünk nem kíván árversenybe bocsátkozni az országban működő nagy csomagszállító cégekkel. Mi azt a piaci szegmenst kívánjuk kiszolgálni, amelynek (sajátosságaiból adódóan) nem felel meg a nagy cégek rugalmatlan, korlátok közé szorított szolgáltatása.

Önnek is korlátlan mintaszállítási lehetőségekre van szüksége?

Szolgáltatási körünkbe tartozik a szobahőmérsékleti szállítástól kezdve a hűtőhideg közegen át, a szárazjégben szállított mintákon keresztül a folyékony nitrogénben fagyasztott mintákig mindennemű biológiai anyag professzionális, időkorlátos szállítási feladatának kivitelezése. Az ország összes kórházában és egészségügyi intézményében jelen vagyunk!

Egyedi igények alapján az EU tagállamain belüli bármely felvevő és leadóhelyet kiszolgálunk!

A TamTraCo Kft. fő irányelvként a sokoldalú és ügyfélközpontú szolgáltatás, valamint az egyedi igények szerinti konstrukciók kialakítását fogalmazta meg üzletpolitikájában. Legyen ön is ügyfelünk! Kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken! Fogalmazza meg igényeit, majd nyugodtan dőljön hátra. Küldeménye máris úton van!