info@tamtraco.hu, ajanlat@mintaszallito.hu +36 70 613 7666, +36 70 636 8863

A TamTraCo kiemelt hangsúlyt fektet az ügyfelek elégedettségére! Ha Ön kíváncsi rá, mit mondanak rólunk ügyfeleink, böngésszen a bejegyzések közözz. Ha Ön is ügyfelünk, kérjük ossza meg véleményét oldalunk látogatóival, hogy hiteles forrásból juthassanak információkhoz az általunk végzett szállítási megbízások minőségéről.

Kérjük értékelése során térjen ki a következő szempontokra: kommunikációnk; az ügyintézés minősége, gyorsasága; kapcsolattartás az ügyféllel; az ügyfél tájékoztatása; a szállítási feladat végrehajtása; időbeli ütemezés; ügyféltájékoztatás.

Köszönjük, hogy véleményével segíti oldalunk látogatóit!

Értékelését ezen a felületen küldheti el számunkra. Az értékelés beküldésével Ön hozzájárul, hogy szolgáltatásaink javítása érdekében az Ön által leírtakat szabadon felhasználjuk.

Az Ön neve:
E-mail címe:*
Önnek mit szállítottunk?:*
Kérjük írja be az ellenőrző szöveget:
Az Ön véleménye a TamTraCo-ról:*

Az ügyfeleink által visszaküldött értékelések:

Anonim (őssejtminta, 2017 január)  – “Megbízható, pontos szolgáltatás. Nekünk Düsseldorf – Budapest viszonylatban történt a szallítás. A csapat abszolút rugalmasan indult amikor jeleztük hogy indul a szülés és hamarabb kiértek Düsseldorfba mint ahogyan a gyerek megérkezett, sőt, több mint fél napot “várakoztattuk” az urakat még 🙂 mire lett mit visszaszállítani. Köszönjük még egyszer! Csak ajánlani tudjuk!

Anonim (humán embriók, 2016 december)  – “Gyors, pontos, megbízható szállítás, érthető, lényegretörő információk, elsőrendű kommunikáció, precíz számlázás és dokumentáció, fizetés kényelmesen, utalással. Csak ajánlani tudom.

Anonim (bioptátum, 2016 december)  – “Teljesen elégedettek voltunk, megbízhatóan, gyorsan, pontosan történt a szállítás, a kommunikáció is folyamatos volt közöttünk.”

D. Péter (bioptátum, 2016 november)  – “Megbízható és teljesen korrekt cég.”

Anonim (bioptátum, 2016 november)  – “Emberséges hozzáállás, precíz, pontos munka. Folyamatosan kaptam az információt a szállítás menetéről. Végtelenül kedves volt Tamás Imre úr! Köszönöm!!!!”

Vágó Péter (biológiai minta, 2016 szeptember)  – “Gyors, profi ügyintézés reális árakon.”

T. Klaudia (humán embriók, 2016 május)  – “A tájékoztatás és szállítás minden részletével tökéletesen elégedettek voltunk.”

Anonim (fagyasztott spermium, 2016 május)  – “A legjobb választás a TamTraCo. Megbízható, korrekt, pontos és nem utolsó sorban emberséges hozzáállást kaptunk tőlük, Tamás Imre személyében. Csak ajánlani tudom őket!”

M. Andrea (bioptátum, 2016 április)  – “A szállítás státuszáról folyamatosan tájékoztatást kaptunk. Tamás Imre személyében pedig egy korrekt, nagyon kedves szolgáltatót ismerhettünk meg.”