info@tamtraco.hu, ajanlat@mintaszallito.hu +36 70 613 7666, +36 70 636 8863
bv-logo

Tisztelt felhasználónk!

Ön a Babaváró applikációnk használatára készül, mely azt a célt szolgálja, hogy a szülést követően begyűjtött köldökvér-őssejt csomag elkészültét az őssejtbankkal kötött szerződése szerint bejelentse a futárszolgálatnak, így biztosítsa annak határidőre történő beszállítását a feldolgozó laboratóriumba.

Kérjük, hogy ismerje meg, adatkezelési tájékoztatónkat és adatvédelmi szabályzatunkat! Az applikáció letöltésével Ön elfogadja az oldalon található adatkezelési szabályzatot!

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenleg csak a KRIO Intézet Családi Őssejtbank szerződött ügyfelei számára használható az applikációnk. Kérjük csak akkor telepítse alkalmazásunkat, ha már rendelkezik őssejt tárolási szerződéssel a KRIO Intézetnél!

Tájékoztatjuk továbbá, hogy applikációnk jelenleg csak az ANDROID operációs rendszerrel működő készülékeken működik. A technikai probléma elhárításáig minden iOS készülékez használó kedves ügyfelünk megértését és türelmét kérjük.

Babaváró mobil applikáció használati útmutató

Miután telepítette készülékére a Babaváró applikációnkat a programok között megtalálja az indításhoz szükséges ikont! Keresse a gólyát.

A belépéshez csak a KRIO Intézettel kötött szerződésszámára van szükség! Gépelje be azt a beviteli mezőbe, és kattintson a belépés gombra.

Hogy az ön biztonságát garantáljuk, két lépcsős beléptetési rendszert alakítottunk ki, mely ellenőrzi az Ön jogosultságát a szerződéses adatokhoz való hozzáféréshez. Ezért az első belépéskor egy email-t fogunk Önnek küldeni arra az email címre, amelyet a szerződéskötéskor megadott. Első belépés alkalmával Önnek a kiküldött emailben szereplő PIN kód beállítása linkre kell kattintania, és oldalunkon egy 4-6 számjegyből álló PIN kódot kell beállítania. Ezután a Babaváró már csak ezt a pin kódot kéri majd Öntől a belépéshez!

A főoldalon a szerződésének alapadatait és hasznos információkat talál, melyekkel igyekszünk a leggyakoribb ügyfélkérdéseket megválaszolni. Egyéb kérdés esetén az applikációból közvetlenül hívhatja a KRIO Intézet vagy a mintaszállító TamTraCo Kft ügyfélszolgálatát.

Kérjük, a bal oldali menüben adja meg születendő gyermeke nevét, így a szerződésszámához tudjuk kapcsolni a születendő gyermek személyét. A szülést követően már csak a szülés pontos idejét kell majd megadnia.

Adatainak változását bejelentheti nekünk előre, így könnyebben és gyorsabban megtalálja majd futár kollégánk a mintaszállítás alkalmával Önt és a szállítandó csomagot. Ha időközben az Ön neve megváltozik, más kórházban fog szülni, mint amit szerződéskötéskor megadott, vagy a szülés várható idejét orvosa felülbírálta, kérjük a szerkesztési lehetőségeket jelző ceruza ikonra kattintva végezze el ezeket a módosításokat.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szülést követően egy órán belül be kell jelentenie a születés és a mintavétel tényét. Amennyiben ezt az applikációnkból teszi, csak a gyermeke nevét és a szülés idejét kell beállítania. Telefonos ügyfélszolgálatunkra történő bejelentés esetén egyéb adatok felvételére is szüksége lesz az operátor kollégának.

A mintavétel bejelentéséhez kattintson a főoldal alján elhelyezkedő Bejelentem a mintavételt gombra.

Ha a bejelentés adatai helyesek, és Ön ezt jóváhagyta, visszaigazolást kap a sikeres bejelentésről. Ezt követően Önnek egyéb dolga nincs! Automata rendszerünk a bejelentést rögzíti. A mintaszállító személyzet a szerződésben foglaltak szerint, azaz 36 órán belül beszállítja a feldolgozó laborba az Ön csomagját. A futár megérkezéséig kérjük, szobahőmérsékleten tárolja a csomagot. Amennyiben csomagja a kórházi személyzetnél van, Önnek nincs egyéb dolga. A kórház dolgozói szakszerűen tárolják a csomagot, és átadják azt a futárnak.

Köszönjük, hogy az applikáció használatával segíti munkánkat és csökkenti telefonos ügyfélszolgálatunk terheltségét.

Szívesen fogadjuk visszajelzéseit az info@tamtraco.hu email címre.

A mintaszállító csapata.

Képernyőmentések