info@tamtraco.hu, ajanlat@mintaszallito.hu +36 70 613 7666, +36 70 636 8863

“A klinikai laboratóriumok elsődleges feladata: megbízható információszolgáltatás döntésekhez (diagnózis, állapotfelmérés, kezelés folyamatának ellenőrzése, prognózis). A laboratóriumi eredmények csak akkor értékelhetők helyesen, ha a vizsgálati anyag levétele, azonosítása és szállítása a szakma szabályai szerint megfelelően történik. A preanalitikai szakaszban a legnagyobb a hibalehetőség, az eredményt érintő hibák 60-70 %-át ekkor követik el.” Forrás

A TamTraCo országos hatókörben, a megbízó igényei szerinti szállítási mód és szállítási hőmérséklet biztosításával képes a humán diagnosztikai minták szállításának logisztikai feladatait ellátni. Erősségünk a pontos teljesítés, a kiemelkedően magas színvonalú kommunikáció és a felmerülő kérdések gyors, pontos és hatékony megolgása.

Budapesten és vonzáskörzetében kiemelt apparátussal állunk megbízóink rendelkezésére a hét minden napján. Szolgáltatásunkra jellemző, hogy megbízóink igényei szerint, egyedileg meghatározott konstrukciókat alkotunk, melynek előnye, hogy Ön úgy tekinthet a szállítási folyamatra, mintha csak Önnek dolgoznánk!

Intézményeknek szerződött partnerként, magán megbízóinknak egyedi ajánlattal végezzük a tevékenységünket belföldön és nemzetközi viszonylatban egyaránt. Cégünk a legmagasabb vevőie elégedettségre törekszik. Küldetésünk a hibamentes és pontos szolgáltatás, a gördülékeny ügymenet.

A mintaszállítási igények bejelentésére fenntartott telefonszámaink:
+36 70 613 7666, +36 70 636 8863