info@tamtraco.hu, ajanlat@mintaszallito.hu +36 70 613 7666, +36 70 636 8863

“Amennyiben a terhesség nem jön létre természetes módon (40% női, 40% férfi és 20% ismeretlen eredetű meddőség), a petesejt megtermékenyítése – megfelelő indikáció esetén – laboratóriumi körülmények között lombikbébi módszerrel történik…” Forrás

A mesterséges megtermékenyítés (melyet a szakirodalom in vitro fertilizációnak – IVF -nevez) a meddő párok kezelésének egyik leghatékonyabb eszköze, melyről elmondható, hogy a tudomány jelenlegi állása szerint a párok 50-70%-a esetében vezet terhesség kialakulásához.

Cégünk az IVF-re, vagy inszeminációra váró pároknak tud segítséget nyújtani azokban az esetekben, mikor a mélyfagyasztott embrió, sperma vagy herebioptátum szállítására kell, hogy sor kerüljön.
Megbízóink ezekben az esetekben legtöbbször a gyermeket tervező szülők. Kérésükre a minták szállításával kapcsolatos teljeskörű ügyintézést vállaljuk, melybe az érintett intézményekkel történő kapcsolatfelvétel és a dokumentáció előkészítési is beletartozik.
Az IVF logisztika a TamTraCo kiemelten fontos szakterülete, hiszen a minták szállítás közbeni biztonságán családok sorsa múlik. Cégünk kiemelt figyelmet fordít a szülők igényeire, a szállítással kapcsolatos kéréseikre és kérdéseik megválaszolására. Hisszük, hogy tevékenységünkkel érdemben hozzá tudunk járulni a programok sikerességéhez országunkon belül, vagy határainkon túl egyaránt.

Ha megkeres bennünket szállítási igényével, minden részletre kiterjedő ingyenes telefonos tájékoztatást nyújtunk és készítünk Önnek egy személyre szabott szolgáltatási ajánlatot. Amennyiben elfogadja, és megbízást ad számunkra:


– Egyeztetünk a mintát kiadó és a mintát befogadó intézményekkel Ön helyett,
– Elkészíttetjük a befogadó nyilatkozatot,
– Egyeztetjük a szállítás lehetséges időpontjait,
– Előkészítjük a szállítóedényt a szállításra,
– A minta átvételéről tájékoztatjuk Önt,
– A minta szállítása során igényei szerint további útvonal- és helyzettájékoztatást nyújtunk,
– A minta leadásáról tájékoztatjuk Önt,
– A keletkezett dokumentumokat elektronikus és postai úton elküldjük Önnek.


A mintaszállítási igények bejelentésére fenntartott telefonszámaink:
+36 70 613 7666, +36 70 636 8863